Reiki

REIKI

Reiki behandeling geeft helende energie

Reiki energie
Reiki is een helende energie, die tijdens een Reiki behandeling doorgegeven wordt aan een mens, dier, of plant. Reiki is een harmonische trilling, die op de plaats met de meeste disharmonie een helend effect heeft. Bij de één op het fysieke vlak, bij de ander psychisch of emotioneel. Met behulp van de Jikiden Reiki technieken weet de behandelaar de meest problematische gebieden te traceren en daar zijn behandeling op te richten.

reiki behandeling


Reiki behandeling
Tijdens een Reiki behandeling worden opgehoopte afvalstoffen als het ware losgemaakt, zodat ze weer opgenomen kunnen worden in de bloeddoorstroming. Doordat de cliënt zijn afvalstoffen beter kan laten afvoeren gaat hij zich gezonder en fitter voelen. Reikienergie wordt doorgegeven via de handen van de behandelaar. De persoon die behandelt, de gever, legt zijn handen op hoofd, lichaam, benen, voeten, enz. van de ontvanger. Tijdens de behandeling registreerd de behandelaar een gewaarwording in zijn handen, waardoor hij de ernst van de situatie kan bepalen. Bij de cliënt is het tijdens een Reiki behandeling voelbaar in de vorm van lichte tintelingen, warmte, slaperigheid en/of ontspanning. Soms voelt een cliënt helemaal niets, maar merkt achteraf verbetering van klachten. Je hoeft zelfs niet te geloven dat Reiki werkt!

Reiki behandeling is veilig, omdat er nooit meer gebeurt dan goed voor ons is op dat moment. Het gaat nooit onze eigen kracht te boven.
Ons lichaam is geheel opgebouwd uit energieën met verschillende frequenties. De laagste frequenties zijn de botten, de hogere frequenties spieren, organen en bloed. De hoogste frequentie is te vinden ons energiesysteem. Hiertoe behoren emotionele verstoringen, trauma's, mentale afwijkingen, milieu invloeden, verwondingen, een dieet, etc., etc…
Reiki behandeling kan allerlei reacties van verwerking oproepen
- herinneringen die bovenkomen om losgelaten te worden;
- lichamelijke klachten die tijdelijk verergeren om daarna (voorgoed) te verdwijnen
- emoties die verwerkt worden door een huilbui.
Al deze reacties leiden uiteindelijk tot het weer vrij stromen van onze levensenergie. Na verloop van een paar Reiki behandelingen gaan we ons weer lekker in ons vel voelen, meer energie krijgen en uitstralen.

Reikicentrum Drenthe Assen | Voor meer informatie: Yvonne Feddema Tel. 0592-785452 Mobiel 06-40425808