Over Yvonne

Even voorstellen:

ShihanIk ben Yvonne Feddema geboren op 24 juli 1961 te Holten (Ov). Ik ben moeder van drie dochters woonachtig te Assen. Vanaf mijn 18e jaar ben ik werkzaam in de medische sector. Eerst als ziekenverzorgende, daarna als verpleegkundige in het Academisch Ziekenhuis in Leiden en daarna als psychiatrisch verpleegkundige in diverse instellingen, waaronder Endegeest in Oegstgeest. Momenteel ben ik werkzaam als coach/verpleegkundige in de verslavingszorg. Dit doe ik met veel plezier.

In het jaar 2002 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Reiki. Ik voelde me extreem moe en neerslachtig en was op zoek naar een middel om daar verbetering in te krijgen. Ik zocht naar iets, waarbij ik het gevoel zou hebben dat ik zélf de regie in handen zou hebben. Zodoende kwam ik bij Reiki terecht. Ik heb mij eerst laten behandelen en na zo’n 10 behandelingen voelde ik mij weer fit en vitaal. Het was voor mij een wonderlijke ervaring. Natuurlijk was het daarna niet moeilijk de beslissing te nemen om Reiki zelf te gaan leren. Ik raakte meer en meer geboeid door de Reiki.

Nu ben ik als Reikileraar Reikicursussen aan het geven en ik doe dat met zeer veel plezier. Het contact met de cursisten is vaak hartverwarmend en de vele vragen en verhalen houden mij scherp en zorgen voor diepgang in mijn werk. In het jaar 2011 heb ik mijn HBO-opleiding als Psychosociaal Therapeut afgerond. Een opleiding waar ik veel technieken heb geleerd om mensen een passende therapie te geven of te coachen. Voor mijn scriptie en afstuderen heb ik als thema: "Energetisch in balans door Reiki met coaching" onderzocht en ontwikkeld. Met de ervaring die ik hierdoor heb opgedaan ben ik een praktijk gestart als Reiki-therapeut en coach. Het coachen van individuen in combinatie met een Reikibehandeling is mijn specialisme geworden, maar ook het coachen van groepen kan in mijn praktijk gerealiseerd worden. De combinatie van een scherp ontwikkeld intuïtief vermogen en het in praktijk brengen van de diverse aangeleerde technieken maakt dat ik me "senang" voel in deze rol.
  
In 2007 werd mijn nieuwsgierigheid gewekt door de tarot. Hiervoor heb ik een cursus gevolgd bij Hans de Haan. Een cursus waarbij mijn intuïtieve vermogen scherper ontwikkeld werd. Leuk, leerzaam en door veel te oefenen, heb ik mogen ervaren hoe wonderlijk het is, om mensen inzicht in hun leven te geven middels de tarotkaarten. De combinatie van deze factoren die mijn leven tot nu toe hebben gevuld, maakt dat ik mij in contact met mijn medemens als een vis in het water voel. Elk mens is voor mij boeiend en heeft mij wat te leren. Ik hoop dus nog lang en veel te leren.

Genoten opleidingen:
 Ziekenverzorging
 Voortgezette opleiding ziekenverzorging
 A - verpleegkunde
 B - verpleegkunde
 Psychosociaal Therapeut

Reiki Shihan (Japanse Reiki)
Reiki Master ( Westerse Reiki)
Intuïtieve ontwikkeling (1 en 2)
Tarot
Reikicentrum Drenthe Assen | Voor meer informatie: Yvonne Feddema Tel. 0592-785452 Mobiel 06-40425808