Home

HET INSTITUUT VOOR REIKI OPLEIDINGEN, REIKIBEHANDELINGEN EN PSYCHOSOCIALE BEGELEIDING.

Reikicentrum Drenthe, hét instituut voor Reiki opleidingen, Reikibehandelingen en Psychosociale begeleiding.
Reiki is een prima ondersteunende alternatieve geneeswijze in samenhang met de reguliere geneeswijze. Steeds meer artsen erkennen deze vorm van energetisch genezen. Door te werken met Reiki-energie krijgt het genezingsproces een beduidend snellere werking.
Met Reiki zijn goede resultaten bereikt bij: sterke vermoeidheidsklachten, burn-out, stress, angststoornissen, slaapproblemen, spier - en gewrichtsklachten, ziekten aan de luchtwegen en interne aandoeningen.

In een Reikicursus kunt u in twee dagen leren hoe u uzelf of een ander kunt behandelen met Reiki-energie.
De Reikicursussen die door Reikicentrum Drenthe gegeven worden hebben een kwaliteitswaarborg, door de registratie in Japan. De cursussen worden gegeven door een in Japan geschoolde Shihan (= leraar)met een medische achtergrond. U wordt ontvangen op een rustige locatie met ruimte en middelen voor veel praktische oefenmomenten. De lesstructuur is duidelijk en wordt internationaal toegepast.

Reikicentrum Drenthe kan u ook Reikibehandelingen aanbieden, waarbij er voldoende tijd en aandacht gegeven wordt aan de klacht(en) waar u mee geholpen wilt worden. Uw behandelaar heeft een medische achtergrond, waardoor een verantwoorde behandeling gegarandeerd is. Door een goede samenwerking met de reguliere instanties is het mogelijk om Reikibehandelingen toe te voegen aan de behandeling bij uw eigen arts en/of specialist. U kunt kiezen voor een Reikibehandeling als u lichamelijke en/of mentale klachten heeft, of als u moeilijk kunt ontspannen.
Reikicentrum Drenthe staat voor kwaliteit en integriteit.

Reikicentrum Drenthe Assen | Voor meer informatie: Yvonne Feddema Tel. 0592-785452 Mobiel 06-40425808